Vis omtanke hvor du færdes med din hund !!

Ikke alle er lige så glade for hunde, som os med hund ! Derfor vis hensyn hvor du færdes.

Har hunden "tabt" noget, så sørg for at fjerne det. Går du i byen med med hunden, så sørg også for at den ikke tisser op ad trapper, butiksruder, eller de vare butikkerne stiller ud på gaden. Det forhindre du lettest ved ikke at tillade hunden at snuse (opsøge steder at markere), derfor kan du med fordel have hunden i "plads" kommando, de steder hvor den ikke må "gøre sig ren".

Når du går med din hund, og i møder andre, med eller uden hund, så lad kun hunden "hilse på", hvis den du møder er indstillet på det, og du er indstillet på det, så gi den lov til det. Der er både mennesker der er, bange for hunde, eller ikke kan li hunde, eller måske ikke kan tåle hunde.

I det åbne land ! ja der er også hensyn der skal tages. Landmanden driver almindelig vis jagt på sin jord, og er derfor ikke glad for at have alle hunde rendende fri på sin jord, specielt ikke i yngletiden, og omkring jagt. Spørg derfor om lov inden du slipper hunden løs på en andens mark

Også på stranden, skal du vise hensyn, og føre hunden i snor. Dog er det tilladt at have løse hunde i perioden 1. oktober til 31. marts. Læs evt. mere på Dyrenes Beskyttelse

Skovene er der også nogle der ejer, derfor må du følge de anvisninger der tit står ved indgangen til skoven. Der findes også hundeskove, her må hunde gerne være løse, med stadig under ejers/hundeføres ansvar. Hvor disse hundeskove er kan du se på Hund i naturen Skulle folderen være flyttet, så gå på Skov og natur, og se efter "Udgivelser".
sponsor

Forside

Hold

Indmelding

Afbud

Praktiske oplysniger

Billeder

Pokaler & lokal resultater

Ældre kreds resultater

Nye Kreds resultater

Privat

Vedtægter

Bank oplysninger

Træningspladsen

Nybagt hundeejer

Alene hjemme (PDF fil)

Miljø træning

Kommandoer

Tænk på !!

Hundes pleje

Førstehjælp

Bøger

DcH Haslev- din hundeforening